Cathy van Delft

Cathy van DelftCathy van Delft Cathy van Delft (1992) is algemeen FYSIOTHERAPEUT (2015) en als trainer betrokken bij onze cursussen ZwangerFit & MamaFit en Ladies Only. Ook is zij opgeleid voor het Medical Taping Concept.

THERAPIE: Cathy werkt als algemeen fysiotherapeut op onze beide praktijklocaties in Zaltbommel en Gameren. Naast volwassen cliƫnten behandeld Cathy in onze praktijk ook jongeren of jong volwassenen met orthopedische of neurologische klachten.

DAARNAAST is Cathy parttime werkzaam als fysiotherapeut bij Stichting Schakelring (2015-heden), een zorgorganisatie in Midden-Brabant. Namens deze organisatie werkt ze met name op de revalidatie afdeling van het Twee Steden Ziekenhuis in Waalwijk. Hier heeft Cathy veel aanvullende orthopedische en neurologische kennis opgedaan. Voorheen had Cathy de opleiding tot doktersassistent (2011) afgerond.

PASSIE van Cathy is de interesse voor het psychosomatisch werken als fysiotherapeut. Hierbij wordt aandacht besteed aan klachten die zich kunnen ontwikkelen wanneer lichaam en geest niet in balans zijn.

VRIJE TIJD: Op haar vrije dagen is Cathy te vinden op het voetbalveld van SC Elshout, waar ze sporters begeleidt ter preventie of behandeling van blessures. Tevens voetbalt ze zelf in een damesteam en houdt van hardlopen. Vakanties moeten voor haar graag actief zijn!

 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route