Erica Postema

Erica PostemaErica Postema Erica Postema- Free (1955) is na haar studie tot FYSIOTHERAPEUT (1982)  verder gespecialiseerd tot GERIATRIEFYSIOTHERAPEUT (2010). Erica heeft veel ervaring in het werken met oudere cliënten, zowel in de thuissituatie als in verpleeghuizen of zorghotels.

THERAPIE: Erica behandeld als geriatriefysioterapeut® de senioren in onze praktijk, zowel op de praktijklocatie in Zaltbommel als in Gameren en bij cliënten aan huis. Tevens is ze namens onze praktijk verantwoordelijk voor de (geriatrie)fysiotherapeutische zorg in Zorgcentrum ‘t Slot in Gameren.

DAARNAAST is Erica is voorzitter van Fyranet (2010-heden), het netwerk voor hoogwaardige fysiotherapeutische zorg bij reumatische aandoeningen in noordoost Brabant. Erica kijkt graag naar de mens achter de klacht, vandaar dat ze de basiscursus psychogeriatrie (2013) en de cursus motivational interviewing (2014) heeft gevolgd.

PASSIE van Erica is senioren zo lang mogelijk fit en zelfredzaam te houden. Hierom is ze actief in het promoten van onze uitgebreide cursus ‘valpreventie’ voor ouderen met een valincident en/of beweeg- of valangst.

VRIJE TIJD: Erica houdt van verre reizen maken en vindt het heerlijk om te tuinieren ter ontspanning.

 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route