Sander Buurman

Sander BuurmanSander-Buurman-VW-Kever Sander Buurman (1976) is algemeen FYSIOTHERAPEUT (2005) en ervaren in zowel het werken in een fysiotherapeutische praktijk als in een zorgcentrum.

THERAPIE:  Sander  is werkzaam als algemeen fysiotherapeut op onze praktijklocaties in Zaltbommel en Gameren. Sander heeft veel affiniteit met ouderen en met cliënten met chronische klachten. Sander werkt samen met onze geriatriefysiotherapeut in Zorgcentrum ‘t Slot in Gameren. Tevens verzorgt Sander, samen met 2 vrijwilligers, met veel enthousiasme de wekelijkse Beweegmiddag voor de bewoners van ‘t Slot. Hierin staat samen plezier hebben in bewegen centraal.

DAARNAAST is Sander geïnteresseerd  klachten van rug- en nekpijn, hierom heeft hij vanaf 2012 al diverse orthopedische cursussen in deze richting gevolgd. Eerder was Sander werkzaam bij Fysius Rugexperts  (2011-2012), een gespecialiseerde kliniek voor wervelkolom gerelateerde klachten.

PASSIE van Sander is goede zorg bieden en geduld hebben met de oudere of ‘moeilijke’ cliënt met vaak chronische (pijn)klachten of neurologische klachten. Sander is daarnaast kundig in pijnbestrijding met elektrotherapie of bindweefselmassage.

VRIJE TIJD: Sander houdt van klussen in en om het huis of te sleutelen aan zijn oldtimer.

 

 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route