Sebastian Vos

Sebastian VosSebastian-Vos-vrije-tijd Sebastian Vos (1991) is CIOS-BEWEEGTHERAPEUT (2012) en gecertificeerd KNHB/KNVB trainer-coach.

THERAPIE: Sebastian verzorgt de beweegprogramma’s Medische Fitness, BommelFit en SeniorenFit. Trainingen en beweegtherapie worden afgestemd met de fysiotherapeuten. Tevens is Sebastian verantwoordelijk voor onze jaarlijkse Senioren Sportdag. Sebas is merendeels werkzaam op onze praktijklocatie in Zaltbommel, hij is 3 dagdelen werkzaam in onze praktijk in Gameren.

DAARNAAST geeft Sebastian hockeytraining in de namiddag-avond bij 2 hockeyclubs in Noord-Brabant. Voorheen was Sebas ook actief als speler en trainer bij MHC Bommelerwaard (onze sponsorclub in Zaltbommel). 

PASSIE van Sebastian is om cliënten te enthousiasmeren en spelenderwijs plezier te laten beleven in sport en spelelementen. Sebas vindt het erg leuk om te werken met de oudere cliënten in onze praktijk die meer zorg nodig hebben en een beroep doen op zijn inventiviteit om bewegen, ondanks beperkingen, plezierig te maken.

VRIJE TIJD: In zijn vrije tijd is Sebas te vinden op diverse hockey- en voetbalvelden.

 • Connect with me

  Link to my Facebook Page
 • Contact Zaltbommel

  Adres
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route

 • Contact Gameren

  Adres
  Ridderhof 7
  5311 CM Gameren

  Telefoonnummer
  (0418) - 51 48 41

  E-mailadres
  praktijk@fysiobommelerwaard.nl

  Route